Autogarage in de omgeving van Ede


Rafi auto’s is uw autogarage in de omgeving van ede met een full-service dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor al uw auto gerelateerde zaken waaronder het kopen van een occasion, het repareren en onderhouden van uw auto, het verzekeren van uw auto en zelfs het exporteren van auto’s.

Autogarage ede

Autogarage Ede

Ons autobedrijf nabij Ede is te vinden in Heteren, poort van midden Gelderland groen 11a. Wij nodigen u uit om een keer langs te komen om het actuele aanbod occasions te bekijken. Wij verkopen oude en nieuwe occasions van diverse merken. Het aanbod rouleert constant dus zelf als u vandaag uw droom auto niet kunt vinden, kan deze er morgen wel staan.

Verkoop van occasions

Op onze website vindt u het actuele aanbod dat constant wordt geüpdate met het nieuwste aanbod variërend van personenwagens tot grote bestelbussen. De occasions worden grondig gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen zodat u zonder zorgen de weg op kan. Natuurlijk kunt u ook uw eigen auto inruilen, hiervoor kunt u alvast het formulier auto inkoop invullen.

Onze service

Naast de verkoop van diverse automodellen in onze autogarage nabij ede bieden wij meerdere diensten aan waar u gebruik van kunt maken., denk hierbij aan apk keuringen, reparaties en onderhoudsbeurten, maar ook garantiepakketten bij aanschaf van een occasion. Daarnaast kun u altijd contact met ons opnemen om verdere diensten te bespreken.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • – Het kopen van een occasion
  • – Het inruilen van uw auto
  • – Het exporteren van auto’s
  • – Repareren en onderhouden van auto’s
  • – Het keuren en verzekeren van uw auto’s
  • – Chiptuning

Bereikbaarheid:

Van maandag t/m zaterdag zijn wij open van 09:00 tot 18:00 en telefonisch
bereikbaar van 18:00 t/m 22:00. Ook op zondagen kunt u ons telefonisch benaderen.

Bij vragen of interesse om langs te komen hoeft u geen moment te twijfelen, u bent
van harte welkom.