Autogarage Heteren


Rafi Auto’s is uw autogarage Heteren gespecialiseerd in de verkoop van occasions, export van auto’s en het repareren & onderhouden van verscheidene automerken. Wij zien u graag een keer langskomen om een kijkje te nemen. Ons personeel en onze occasions staan klaar om u van dienst te zijn.

rafiauto's

Onze garage

U vindt onze garage aan de poort van midden Gelderland groen, nummer 11a. Onze locatie is eenvoudig te bereiken vanuit zowel Ede als Arnhem. Doordeweeks en op zaterdag zijn wij open van 09:00 tot 18:00. En van 18:00 tot 22:00 zijn wij telefonisch bereikbaar. Ook op zondag kunt u ons telefonisch bereiken, echter zijn wij dan niet open.

Verkoop van occasions in Heteren

Op de website en bij onze autogarage Heteren vindt u het actuele aanbod aan occasions. Dit aanbod kan met de dag variëren en is compleet afhankelijk van het aanbod in de regio. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een occasion maar ook voor het verkopen van uw eigen auto. Hiervoor kunt u langskomen, u kunt ook alvast het auto inkoop formulier invullen.

Kom langs onze werkplaats

Naast onze inkoop en verkoop helpen wij u graag bij het onderhouden en repareren van uw auto. Wij helpen u graag bij uw apk keuring, uw kleine of grote beurt en het vervangen van diverse onderdelen. Wij zullen u altijd een eerlijk advies bieden en rekening houden met uw wensen. Wij repareren en onderhouden niet alleen uw voertuig maar wij kunnen u ook helpen met de verzekering en zelf het exporteren van uw auto’s naar het buitenland.

Neem vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons contacteren via de mail en via het telefoonnummer: 31(0)2 638 26 594. Of kom langs!