occasion


Koop hier uw occasion

Op zoek naar een kwalitatieve occasion in de buurt van Ede en omstreken? Bezoek onze autogarage in Heteren voor het actuele aanbod aan tweedehandse automodellen. In het aanbod hieronder vindt u ons actuele overzicht aan auto’s. Voor specifieke vragen over de auto’s adviseren wij langs te komen of contact met ons op te nemen.

Tweedehandse auto met een aantrekkelijke prijs

Het aanschaffen van een occasion bij de autogarage is voor velen de perfecte uitkomst. De auto’s zijn al eerder gebruikt waardoor u geen hoofdprijs voor de auto’s betaald, echter heeft u wel een vast aanspreekpunt na aankoop van uw occasion en kunt u kiezen voor een extra garantieperiode.

Wanneer een tweedehandse auto bij ons binnenkomt controleren wij deze uitvoerig. Bij aankoop van uw auto is betrouwbaarheid belangrijk en dat geven wij u. Wij helpen u graag via de website maar zien u nog liever langskomen op locatie om de auto’s te bekijken, onze garage is gevestigd in Heteren en is eenvoudig te bereiken vanaf de A50.

Een occasion kopen in Heteren

U vindt ons pand in Heteren in de Poort van Midden Gelderland Groen nummer 11a. Op locatie vindt u verschillende occasion modellen van een groot aantal merken. Het aanbod occasions in de markt is groot en daarom is het lastig de juiste te vinden. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste auto en bieden een eerlijke prijs.

Zet voor uzelf de wensen op een rij en kom langs dan zoeken we samen naar de auto die bij u past.

Een occasion kopen nabij Ede

Vanuit Ede is onze locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A50. Met een maximale reistijd van een half uur is dit zeker het bezoeken waard. Bij vragen over type auto’s merknamen en modellen kunt u van te voren altijd contact met ons opnemen, bel gerust naar +31(0)2 638 26 594 of stuur een mail richting rafiautos@hotmail.com